tisdag 6 november 2007

Frustrerande

Frustrerad är enligt språklexikon när man är - arg och besviken över att bli hindrad i sina ansträngningar. Vem har inte varit det av diverse anledningar någon gång?
Igår var jag och mina arbetskollegor det. Att som brandman stå och titta på när någons egendom går upp i rök utan att göra någonting, känns som tjänstefel. Att dessutom inte försöka, känns ibland ännu värre. I vissa lägen kan det faktiskt vara tjänstefel att försöka. I bland kan det vara bättre att låta något brinna upp, så att släckvattnet inte förorenar miljön eller för att vattnet skall räcka till mer prioriterade uppgifter. LSB brukar det inofficiellt kallas, villket är - Låt Skiten Brinna. Vår uppgift igår blev att avvakta. Om det skulle sprida sig, skulle vi vara redo. De övriga styrkorna på plats skötte sig bra och det blev några frustrerande timmar för vår styrka där vi gick runt och inte hjälpte till. Det fanns ingen fara för någons liv, så Anders och jag passade på att hamna på bild med lite action i bakgrunden.
Nu när hösten är här och julen närmar sig, så tänds många ljus. Kom ihåg att släcka dem själv jag har ingen lust att hälpa till.
Ta hand om er!

Inga kommentarer: