måndag 16 november 2009

Varför tö efter snö?

Ögonen har börjat fatta vad de är tillför och samarbetar bättre för var dag som går. Skönt att kunna agera som en seende igen. En nackdel är kanske att man också börjar irriterar sig på Ilandsproblem igen. Som varför TV-fjärren ligger på andra sidan soffan när man vill skifta kanal, att droppet från vattenkranen aldrig slutar av sig själv eller varför de ofta blir tö efter snöfall.
Här om dagen kändes det som vintern hade kommit för att stanna. En hel dags snöande och allt blev vitt, ljust och vackert. Så över natten var allt borta och det var grått och trist igen.
Skidsuget är för tillfället kanske inte det största så jag drabbas inte så jätte mycket, men det hade varit trevligare om den fått ligga kvar. För de som har stor sug för att motionera på skidor finns snö i mängder på skidstation. Dä ä bare å åk...

3 kommentarer:

Sandra på Ön sa...

Skönt att du börjar känna dig bättre.
Det är deprimerande väder ute, så du är kanske frisk lagom till att snön kommer :)
Ta hand om dig.

Anonym sa...

Hejsan vännen!
Tänk va´bra det gick på träningen för dig och Tejja. Kul!
Hon var klockren i fågel fast störningen var stor och det var ganska svåra övningar. Det ser fint ut för er.
Ta hand om varandra!
Sköt om dig!
Kramar Tina
på Hundensgård!

Brown sa...

Hej Henke!
Kul att man lyckades hitta någon man känner på "www". Ser att du har fastnat för jakten med stående fågelhund, kul, är också fast i jakt träsket fast med rena apportörer. Hör av dig om du kommer söder ut så kan ta en sväng med bössan. Ha´t så bra!